Le Fa'aaliga Manuia a Foamwell i Mea Fa'aaliga

Foamwell, o se tagata Saina lauiloafale gaosi insole, na ausia talu ai nei le manuia iloga i le Material Show i Portland ma Boston, ISA. O le mea na tupu na faʻaalia ai le gafatia fou a Foamwell ma faʻamalosia lona i ai i le maketi o le lalolagi.

a

I le faʻaaliga, na faʻaalia ai e Foamwell lana oloa fou, le "Supercritical, Sustainable, Comfortable"totonugalemu. Na maua e le faleoloa se tulaga maualuga o le faʻaogaina, ma le toʻatele o tagata asiasi na naunau e tofo i nei oloa fou, ma o faʻamatalaga na matua lelei.

e

E le gata i lea, na faʻaalia e Foamwell lona tulaga faʻapitoa graphene insole. O lenei insole e aofia ai le faʻaogaina o le vevela ma mea faʻamaʻi faʻamaʻi o le graphene, e ofoina atu le faʻamafanafanaga sili ma le faʻaleleia lelei o totonu o le seevae i se tulaga mago ma fou. O le tele o polofesa na fa'aalia le fiafia tele i lenei tekinolosi, ma iloa ai le taua tele mo lona fa'aogaina i ta'aloga ma seevae masani.

i

I le faʻaaliga i Boston, na faʻaauau pea ona maua e Foamwell le fiafia tele. Na auai le 'au i talanoaga auiliili ma tagata faʻatau, suʻesuʻe avanoa e mafai ona galulue faʻatasi, ma fefaʻasoaaʻi faʻamatalaga i le lumanaʻi atinaʻe o mea faʻapipiʻi. O manatu fou ma tautinoga a Foamwell i le pulea lelei na maua ai le faʻaaloalogia ma le faʻatuatuaina o tagata na auai.

o

O le fa'aaliga na maua ai e Foamwell le avanoa e fa'aalia ai ona agava'a fa'apitoa ma gafatia tau maketi, a'o fa'atūina fo'i so'otaga felagolagoma'i muamua ma le tele o kamupani a Amerika, ma fa'atūina ai se fa'avae mautu mo le fa'alauteleina fa'ava-o-malo i le lumana'i. O le manuia o lea fa'amoemoe ua toe fa'amaonia ai le tulaga o Foamwell o se ta'ita'i i totonu o fale gaosi oloa, ma ua naunau le kamupani i le fa'aauauina o lana fa'amoemoe o le tu'uina atu lea o oloa ma auaunaga sili atu ona lelei mo tagata fa'atau i le lalolagi atoa.


Taimi meli: Sep-23-2024